انجام پروژه های جاوا

انجام پروژه های جاوا

انجام پروژه های جاوا

انجام پروژه های جاوا

زبان برنامه‌نویسی جاوا

ساخت اولین پروژه در زبان برنامه‌نویسی جاوا

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


پس از آشنایی با تاریخچۀ زبان برنامه‌نویسی جاوا و فراگیری نحوۀ نصب نرم‌افزارهای مورد نیاز برای کدنویسی با این زبان، مفهوم کامپایل شدن، بایت‌کد و غیره در این آموزش قصد داریم تا اولین پروژۀ خود را در زبان جاوا و با به‌کارگیری محیط برنامه‌نویسی اکلیپس تعریف کنیم که برای این منظور در ادامه گام‌های مورد نیاز جهت ساخت یک پروژۀ جدید را تشریح می‌کنیم.

در آموزش‌های گذشته اشاره‌ای به مفهوم کامپایل در برنامه‌نویسی داشتیم اما به منظور درک بهتر این موضوع، پیش از ادامۀ آموزش نیاز است تا به بررسی بیشتر مفهوم Compile در برنامه‌نویسی بپردازیم چرا که در طول آموزش‌ها از این واژه بسیار استفاده خواهیم کرد.

معنای لغوی واژۀ فوق‌الذکر در زبان فارسی «جمع‌آوری» می‌باشد. به طور مثال، نویسنده‌ای که برای تألیف یک کتاب از منابع مختلف استفاده می‌کند و از جاهای گوناگون مطالب کتابش را تهیه می‌کند، در واقع این کتاب را اصطلاحاً کامپایل نموده است. در برنامه‌نویسی نیز این واژه به مفهومی اطلاق می‌شود که در آن دولوپرها تعدادی Statement (دستور) را نوشته و قصد دارند تا سورس‌کد خود را به زبانی قابل‌فهم برای ماشین (صفر و یک) مبدل سازند. به عبارت دیگر، در حین کامپایل شدن برنامه، دستورات نوشته‌شده به دستوراتی تبدیل می‌شوند که برای کامپیوتر قابل‌فهم بوده و در نهایت برنامه اجرا می‌گردد.

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


در ابتدا به منظور ایجاد یک پروژۀ جدید در نرم‌افزار اکلیپس، از منوی File گزینۀ New سپس Java Project را انتخاب می‌کنیم (در صورت عدم مشاهدۀ گزینه‌ای تحت عنوان Java Project می‌توانید روی گزینۀ Project کلیک کرده و در پنجرۀ بازشده آیتم Java Project را انتخاب نمایید.) سپس در بخش Project Name نامی دلخواه برای پروژۀ خود در نظر می‌گیریم که در این آموزش نام پیشنهادی Hello World می‌باشد سپس در بخش JRE نسخۀ مد نظر برای اجرای کدهای جاوای خود را مشخص ساخته و گزینۀ Use an execution environment JRE را انتخاب می‌کنیم. در بخش Project Layout گزینۀ Create separate folders for sources and class files را انتخاب کرده و مابقی گزینه‌ها را در حالت دیفالت (پیش‌فرض) گذاشته و تغییری در آن‌ها ایجاد نمی‌کنیم و در نهایت گزینۀ Finish را می‌زنیم (اگر به خاطر داشته باشید در آموزش ابزارهای برنامه‌نویسی با زبان جاوا، نحوۀ نصب JDK و فعال‌سازی آن در محیط برنامه‌نویسی اکلیپس را آموزش دادیم. در واقع، با نصب JDK به JRE نیز دسترسی خواهیم داشت که برای اجرای برنامه‌های جاوا ضروری است.)

تا اینجا اولین گام برای ساخت یک پروژۀ جاوا را برداشته‌ایم که در این مرحله در محیط اکلیپس و در بخش Package Explorer می‌باید فولدر پروژه‌ای تحت عنوان Hello World را داشته باشیم. اکنون با کلیک راست بر روی پروژه‌ای که جدیداً ساخته‌ایم، گزینۀ New را انتخاب کرده سپس از میان گزینه‌های موجود روی گزینۀ Class کلیک می‌کنیم که در نتیجه پنجره‌ای تحت عنوان New Java Class باز می‌شود (همچنین به منظور دسترسی به این پنجره می‌توان از منوی اصلی گزینۀ File را انتخاب نموده سپس روی گزینۀ New کلیک کرد و در نهایت گزینۀ Class را انتخاب کرد.) در پنجرۀ مربوط به ساخت یک کلاس جدید و در بخش Name نامی را برای کلاس مد نظر انتخاب می‌کنیم که در اینجا ما نام HelloWorld را انتخاب کرده‌ایم (این نام می‌باید با نام فایلی که در این مرحله با پسوند java. ایجاد می‌گردد، یکسان باشد که اکلیپس این کار را به صورت خودکار برای ما انجام می‌دهد.)
هشدار
چنانچه نام کلاس با نام فایل دارای پسوند java. یکی نباشد، در حین کامپایل شدن برنامه و بسته به اینکه کلاس ایجادشده در کجای برنامه مورد استفاده قرار ‌می‌گیرد کامپایل سورس‌کد با ارور مواجه می‌گردد و از همین روی در صورتی که نامی غیر از نام مشابه با برنامۀ اصلی انتخاب کرده‌اید، می‌توانید روی فایل مد نظر کلیک راست نموده و از بخش Refactor گزینۀ Rename را انتخاب نمایید و نام فایل خود را تغییر دهید.

در ادامۀ ساخت اولین پروژۀ جاوای خود، لازم به یادآوری است که نام انتخابی برای کلاس‌مان بهتر است تا با حرف بزرگ شروع شود. در حقیقت، برای نام‌گذاری یک کلاس نمی‌توان از علائمی همچون , و - استفاده کرد و تنها مجاز به استفاده از علامت _ در نام‌گذاری هستیم (همچنین مجاز به استفاده از اِسپیس نیز در نام‌گذاری نیستیم.)

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


در ادامه، تیک آیتم (public static void main(String[] args را می‌زنیم و دیگر گزینه‌ها را در حالت پیش‌فرض قرار داده و دکمۀ Finish را انتخاب می‌کنیم. اکنون درون کلاس HelloWorld خود می‌باید کدهایی به شکل زیر مشاهده کنیم:

public class HelloWorld {
    /**
     * @param args
    */
    public static void main(String[] args) {
    // TODO Auto-generated method stub
    }
}

در کد فوق، دستور مربوط به سطر پنجم به مفسر جاوا می‌گوید که این نقطه به منزلۀ نقطۀ آغازین برنامه است (در حقیقت، کلیدواژۀ main مشخص‌کنندۀ نقطۀ آغازین برنامۀ مد نظر می‌باشد.) به علاوه اینکه همان‌طور که ما در نگارش از پرانتز برای تبدیل تعدادی واژه به یک گروه استفاده می‌کنیم همچون واژگان (جاوا، زبان برنامه‌نویسی و اکلیپس)، در زبان برنامه‌نویسی جاوا نیز به منظور نشان دادن عناصری که به یک گروه تعلق دارند از علائم { } استفاده می‌کنیم. به عبارت دیگر، هر آنچه که مابین علائم { } قرار می‌گیرد متعلق به یک گروه می‌باشند که به این گروه از دستورات در زبان‌های برنامه‌نویسی اصطلاحاً Block گفته می‌شود.

در کد فوق، پس از واژۀ HelloWorld علائم { } نشانگر یک بلوک کد می‌باشند که کل برنامه جاوای فوق را شامل می‌شوند. نکته‌ای که در اینجا می‌باید مد نظر قرار داد این است که بلوک‌های کد را می‌توان درون دیگر بلوک‌ها نیز تعریف کرد و همان‌طور که در کد فوق می‌بینیم، یک بلوک کد دیگر از انتهای سطر پنجم تا ششم مشاهده می‌شود که در برگیرندۀ متدی به نام main است (در بخش‌های آتی به توضیح مفهوم متد و نحوۀ تعریف آن در زبان برنامه‌نویسی جاوا می‌پردازیم.)

در این مرحله اولین برنامۀ جاوای خود را با موفقیت نوشته‌ایم اما چنانچه از منوی اصلی گزینۀ Run و مجدداً گزینۀ Run را انتخاب کنیم هیچ خروجی خاصی را مشاهده نخواهیم کرد چرا که در بخش main که به منزلۀ نقطۀ آغازین برنامه است، هیچ چیزی به جز یک خط کامنت نوشته نشده است که آن هم از دید کامپایلر مخفی می‌ماند (در آموزش‌های آینده با تک‌تک کلیدواژه‌های سطر پنجم و کارکرد آن‌ها در زبان برنامه‌نویسی جاوا آشنا خواهیم شد.)
آشنایی با مفهوم کامنت در برنامه‌نویسی

در خط ششم از کد فوق علائم // را می‌بینیم که برای اصطلاحاً Comment کردن بخشی از کد مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حقیقت، کامنت‌ها در زبان‌های برنامه‌نویسی صرفاً جهت خوانایی کد و به منظور استفادۀ خود برنامه‌نویس به کار گرفته می‌شوند و کامپایلر/مفسر قادر به اجرای آن‌ها نمی‌باشد. به عبارت دیگر، چنانچه بخواهیم نکته‌ای را درون سورس‌کد خود بنویسیم که از یکسو در حین اجرا از دید کامپایلر مخفی بماند و از سوی دیگر مسئله‌ای را به خودمان و احتمالاً سایر دولوپرها در آینده یادآوری کنیم، از کامنت‌‌‌ها استفاده می‌کنیم (در زبان برنامه‌نویسی جاوا سه روش کامنت‌گذاری داریم که در ادامه به تفصیل در مورد آن‌ها توضیح می‌دهیم.)

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


در واقع، نحوۀ استفاده از کامنت خطی بدین صورت است که در ابتدای سمت چپ از سطر مد نظر خود علائم // را قرار می‌دهیم و بدین ترتیب آن سطر از دید کامپایلر مخفی می‌ماند (توجه داشته باشیم که به محض اینکه علائم فوق را تایپ کنیم، سطر مربوط به کد به خاکستری تغییر رنگ می‌دهد بدین معنی که سطر مذکور به یک کامنت تبدیل شده است و از این پس در تمامی سورس‌کدهای نوشته‌شده به این زبان، خاکستری بودن سطر یا سطرهایی از کد به معنای کامنت بودن آن‌ها می‌باشد.) روش دیگری که برای کامنت کردن سطری از کد پیشنهاد می‌شود این است که نشانگر ماوس خود را روی آن سطر قرار داده و کلیدهای Ctrl و علامت / را به صورت هم‌زمان فشار دهیم (چنانچه این روش را روی خطی از کد اِعمال کنید که از قبل کامنت شده است، کامنت مربوطه از بین خواهد رفت.)
در این پکیج جامع آموزش زبان برنامه نویسی جاوا در 36 ساعت و 128 قسمت به زبان ساده و روان java به طور کامل آموزش داده می شود و سپس چند پروژه عملی کد نویسی میشود

شعار زبان برنامه نویسی جاوا Write once, Run anywhere و به معنای “یک بار بنویس، همه جا اجرا کن” است. معنای این شعار این است که برنامه‌های نوشته شده با جاوا مستقل از سیستم عامل بوده و می‌توانیم یک برنامه را با همان شکل و شمایل در سیستم عامل‌های ویندوز، لینوکس و مک اجرا کنیم. جاوا هنوز هم محبوب ترین زبان برنامه نویسی در دنیا می باشد و البته از آنجایی که برنامه نویسی اندروید نیاز به جاوا دارد، این زبان مجددا برای شروع برنامه نویسی توسط تازه کار ها انتخاب می شود.

در آموزش جاوا به زبان ساده ، زبان جاوا از صفر و بدون هیچ پیش‌نیازی توضیح داده شده است و شما با هر سن و سطح تحصیلاتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

همچنین آموزش‌ها به‌گونه‌ای تدریس شده است که شما برنامه‌نویسی را یاد بگیرید و تفکر برنامه‌نویسی در شما شکل بگیرد (پس این دوره برای شروع برنامه نویسی مناسب است). شاید ظاهر برخی سرفصل‌های آموزش همان مباحث تکراری کلاس‌های برنامه‌نویسی باشد، اما همان مباحث ساده دارای نکاتی می‌باشند که معمولا در کلاس‌های برنامه‌نویسی و دانشگاه‌ها به آن پرداخته نمی‌شود.

یکی دیگر از ویژگی‌های آموزش پروژه محور جاوا ، وجود حل تمرین است که بیش از ۹۰ سؤال را در مباحث مختلف مورد بررسی قرار دادیم تا علاوه بر آموزش، منبعی برای تمرین نیز در اختیار داشته باشید.

پس‌از اینکه تمامی نکات پایه‌ای جاوا را فراگرفتید، نوبت به نوشتن پروژه می‌رسد.

اولین پروژه‌ای که در مجموعه مورد بررسی قراردادیم، ساخت یک ماشین‌حساب حرفه‌ای است. با اینکه در این بخش ماشین‌حساب را به‌صورت کامل پیاده‌سازی کردیم، ولی هدف از این پروژه فقط ساخت یک ماشین‌حساب نبوده و نکات بسیار زیادی را موردبررسی قراردادیم.

پس از تکمیل ماشین‌حساب، نحوه خروجی گرفتن، ساخت فایل نصب، تبدیل فایل jar به exe، اجرای فایل jar بدون نیاز به jre و … را نیز بررسی کردیم.

دومین بخش پروژه محور مربوط به کار با پایگاه داده است. در این آموزش، از پایگاه داده SQLite به دلیل سبک و قابل‌حمل بودن استفاده کردیم. با نکاتی که در این بخش موردبررسی قراردادیم، به‌راحتی می‌توانید پروژه‌هایی بنویسید که به یک پایگاه داده متصل شود.

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که ارتباط با پایگاه داده‌ها در جاوا از طریق JDBC انجام می‌شود و یک روش استاندارد است. یعنی وقتی شما کار با JDBC را یاد بگیرید می‌توانید با هر پایگاه داده‌ای ارتباط برقرار کنید.

توجه: قبل از شرکت در دوره آموزشی شما می توانید پیش نمایش و ۸ قسمت آموزشی از ۱۲۸ قسمت را رایگان مشاهده کنید.(آموزش هایی که در سمت راست آن ها قفل باز است قبل از خرید و ورود در آموزش قابل مشاهده است)

توجه: با اطمینان دوره آموزشی "آموزش برنامه نویسی جاوا - Java به زبان ساده - همراه با پروژه" را بخرید در صورتی که این آموزش مطابق با اطلاعات آن نبود و شما از خرید راضی نبودید، بازگشت وجه انجام می شود.

توجه: پس از خرید و ورود به "آموزش برنامه نویسی جاوا - Java به زبان ساده - همراه با پروژه" فیلم های آموزشی را می توانید مشاهده یا دانلود کنید.همچنین امکان دانلود یکجا دوره توسط نرم افزار اینترنت دانلود منیجر وجود دارد.
پیش نیازهای آموزش برنامه نویسی جاوا - Java به زبان ساده - همراه با پروژه :

این دوره هیچ پیش نیازی ندارد و برای افرادی قصد دارند به تازگی برنامه نویسی را شروع کنند مناسب است.

هدف گذاری دوره آموزشی :

پس از پایان این دوره:

به خوبی با دنیا برنامه نویسی آشنا شده اید و یادگیری هز زبان دیگری ساده تر خواهد بود. زیرا جاوا تمام مفاهیم را در خود دارد و بسیار کامل است.

به خوبی به جاوا تسلط خواهید داشت و یاد گرفتن اندروید برای شما کار ساده خواهد بود.

به خوبی با پایگاه داده ارتباط برقرار می کنید و می توانید با جاوا برنامه های مورد نظر خود را پیاده سازی کنید.

به بزرگترین جامعه برنامه نویسی پیوسته اید.

برای چه کسی مفید است ؟

این دوره برای کسانی که خیلی با اراده قصد شروع یادگیری اولین زبان برنامه نویسی را دارند بسیار عالی می باشد. همچنین اگر در نگاه پیشروی خود آموزش اندروید را هم در نظر دارید، دیگر این دوره بیش از پیش برای شما کاربردی خواهد بود.
JDK

فصل ۱ | آشنایی با جاوا
۲۵:۱۲:۱۵
۱
مقدمه ای بر زبان جاوا
۰۰:۳۰:۴۰
توضیحات
۲
چگونه برنامه نویسی را یاد بگیریم؟
۰۰:۰۶:۳۲
توضیحات
۳
فیلم کوتاه آخر زمان Java
۰۰:۰۴:۳۴
توضیحات
۴
ساخت یک برنامه ساده
۰۰:۰۹:۲۴
توضیحات
۵
کاراکتر های کنترلی در Java
۰۰:۰۸:۰۹
توضیحات
۶
متغیر ها در Java
۰۰:۲۴:۵۳
توضیحات
۷
آشنایی با printf
۰۰:۲۲:۱۷
توضیحات

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

۸
تبدیل انواع داده به یکدیگر بخش اول
۰۰:۰۸:۴۷
توضیحات
۹
تبدیل انواع داده به یکدیگر بخش دوم
۰۰:۰۹:۲۰
توضیحات
۱۰
عملگر ها در Java
۰۰:۳۲:۱۶
توضیحات
۱۱
دریافت ورودی از کاربر
۰۰:۱۲:۰۰
توضیحات
۱۲
ساختار های تصمیم در Java
۰۰:۳۵:۲۳
توضیحات
۱۳
حل تمرین ساختار های تصمیم
۰۰:۲۳:۴۴
توضیحات
۱۴
اولویت عملگر ها در Java
۰۰:۱۳:۵۲
توضیحات
۱۵
آشنایی با DecimalFormat
۰۰:۱۲:۳۴
توضیحات
۱۶
ساختار های تکرار در Java
۰۰:۲۲:۵۹
توضیحات
۱۷
حل تمرین ساختار های تکرار بخش اول
۰۱:۰۲:۳۵
توضیحات
۱۸
حل تمرین ساختار های تکرار بخش دوم
۰۰:۴۶:۱۲
توضیحات
۱۹
حل تمرین ساختار های تکرار بخش سوم
۰۰:۴۷:۰۰
توضیحات
۲۰
آرایه ها در Java
۰۰:۳۰:۳۲
توضیحات
۲۱
حل تمرین آرایه های تک بعدی
۰۱:۱۵:۲۶
توضیحات
۲۲
حل تمرین آرایه های دو بعدی
۰۱:۰۴:۱۹
توضیحات
۲۳
آشنایی با متد ها د رJava
۰۰:۳۲:۱۰
توضیحات
۲۴
آشنایی با متد های بازگشتی
۰۰:۱۶:۴۸
توضیحات
۲۵
حل تمرین متد ها بخش اول
۰۰:۴۷:۵۵
توضیحات
۲۶
حل تمرین متد ها بخش دوم
۰۰:۱۹:۱۸
توضیحات
۲۷
حل تمرین متد ها بخش سوم
۰۰:۱۳:۴۰
توضیحات
۲۸
مقدمه شی گرایی در Java
۰۰:۲۴:۰۸
توضیحات
۲۹
اعضای Static
۰۰:۱۴:۳۶
توضیحات
۳۰
متد سازنده
۰۰:۰۸:۲۴
توضیحات
۳۱
Object Initialization
۰۰:۱۸:۳۱
توضیحات
۳۲
Encapsulation
۰۰:۱۱:۰۸
توضیحات
۳۳
آشنایی با Package ها
۰۰:۱۳:۱۷
توضیحات
۳۴
وراثت (Inheritance)
۰۰:۲۶:۴۸
توضیحات
۳۵
کلاس های Final
۰۰:۰۱:۲۷
توضیحات
۳۶
آشنایی با Overriding
۰۰:۱۳:۲۷
توضیحات
۳۷
کلاس Object
۰۰:۱۳:۴۲
توضیحات
۳۸
Autoboxing و Unboxing
۰۰:۰۵:۴۸
توضیحات
۳۹
مقایسه Inheritance و Aggregation
۰۰:۰۸:۲۸
توضیحات
۴۰
Polymorphism
۰۰:۳۴:۳۱
توضیحات
۴۱
کلاس های تو در تو
۰۰:۲۷:۲۴
توضیحات
۴۲
Enum ها
۰۰:۰۹:۰۵
توضیحات
۴۳
برنامه نویسی Generic بخش اول
۰۰:۲۰:۳۶
توضیحات
۴۴
برنامه نویسی Generic بخش دوم
۰۰:۲۲:۲۸
توضیحات
۴۵
برنامه نویسی Generic بخش سوم
۰۰:۰۸:۱۲
توضیحات
۴۶
کلاس String بخش اول
۰۰:۱۹:۳۵
توضیحات
۴۷
کلاس String بخش دوم
۰۰:۱۲:۴۱
توضیحات
۴۸
کلاس String بخش سوم
۰۰:۱۳:۵۳
توضیحات
۴۹
Regular Expressions بخش اول
۰۰:۳۴:۰۲
توضیحات
۵۰
Regular Expressions بخش دوم
۰۰:۲۲:۰۰
توضیحات
۵۱
آشنایی با کلاس Math
۰۰:۴۳:۲۲
توضیحات
۵۲
آشنایی با کلاس Random
۰۰:۱۷:۴۴
توضیحات
۵۳
آشنایی با LocalDate
۰۰:۰۴:۵۵
توضیحات
۵۴
آشنایی با LocalTime
۰۰:۰۶:۱۰:۰۵:۳۰۰:۱۱:۰۲
توضیحات
۷۳
BufferedInputStream
۰۰:۱۴:۲۲
توضیحات
۷۴
SequenceInputStream
۰۰:۰۷:۵۷
توضیحات
۷۵
ByteArrayOutputStream
۰۰:۰۵:۵۹
توضیحات
۷۶
ByteArrayInputStream
۰۰:۰۳:۱۸
توضیحات
۷۷
DataOutputStream and DataInputStream
۰۰:۰۵:۰۲
توضیحات
۷۸
RandomAccessFile
۰۰:۱۲:۲۶
توضیحات
۷۹
FileWriter
۰۰:۰۳:۴۵
توضیحات
۸۰
FileReader
۰۰:۰۲:۴۵
توضیحات
۸۱
BufferedWriter
۰۰:۰۳:۴۴
توضیحات
۸۲
BufferedReader
۰۰:۰۹:۰۸
توضیحات
۸۳
PrintStream
۰۰:۰۶:۱۳
توضیحات
۸۴
PrintWriter
۰۰:۰۳:۰۸
توضیحات
فصل ۲ | برنامه نویسی ویژوال
۱۰:۴۴:۵۹
۱
مقدمه برنامه نویسی ویژوال
۰۰:۱۲:۳۷
توضیحات
۲
کنترل JFrame
۰۰:۰۷:۴۶
توضیحات
۳
کنترل JButton
۰۰:۱۴:۴۱
توضیحات
۴
کنترل JLabel
۰۰:۰۵:۵۵
توضیحات
۵
کنترل JTextField and JPasswordField
۰۰:۱۵:۱۴
توضیحات
۶ooser
۰۰:۰۳:۵۲
توضیحات
۲۸
آشنایی با Border ها
۰۰:۱۱:۲۴
توضیحات
۲۹
آشنایی با Event ها
۰۰:۵۲:۴۸
توضیحات
۳۰
آشنایی با Annotation
۰۰:۲۶:۵۴
توضیحات
۳۱
پروژه ماشین حساب بخش اول
۰۰:۱۳:۱۳
توضیحات
۳۲
پروژه ماشین حساب بخش دوم
۰۰:۳۷:۰۸
توضیحات
۳۳
پروژه ماشین حساب بخش سوم
۰۰:۵۹:۴۷
توضیحات
۳۴
پروژه ماشین حساب بخش چهارم
۰۰:۱۸:۳۸
توضیحات
۳۵
پروژه ماشین حساب بخش پنجم
۰۰:۱۱:۵۴
توضیحات
۳۶
آشنایی با JDBC بخش اول
۰۰:۲۱:۵۶
توضیحات

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


آموزش JAVA

پیش از شروع آموزش جاوا ( Java ) لازم است بدانیم که جاوا یک زبان برنامه نویسی و پلتفرم جهت محاسبات عمومی و همه منظوره است. جاوا یک زبان سریع ، قابل اعتماد و امن می باشد. بر اساس گفته Oracle (کمپانی که صاحب جاوا می باشد ) جاوا بر روی 3 میلیارد دستگاه در سراسر جهان ، در حال اجرا می باشد.

با توجه به تعداد توسعه دهندگان و برنامه نویس های جاوا و تعداد دستگاه هایی که Java را اجرا می کنند و کمپانی هایی که با این زبان کار می کنند ، می توان گفت که جاوا برای سال های متمادی پابرجا خواهد ماند.

در سلسله جلسات آموزش جاوا (Java ) ، هر چیزی را که شما نیاز دارید درباره زبان برنامه نویسی جاوا بدانید ، پیش از آن که اقدام به یادگیری آن نمایید ، فراهم می کند. به ویژه ، به شما این امکان را می دهد که در مورد قابلیت های برنامه نویسی با جاوا ، برنامه های کاربردی جاوا ، دلایل و نحوه یادگیری جاوا به شیوه درست را بیاموزید.
آموزش جاوا
اولین گام در آموزش برنامه نویسی جاوا ( Java )

قبل از این که آموزش زبان برنامه نویسی جاوا را شروع کنیم ، بیایید ابتدا با این زبان ، آشنایی مقدماتی کسب نماییم.
چرا Java ساخته شده است؟ (تاریخچه مختصر)

در سال 1991 ، تیم “Green Team” به رهبری James Gosling در شرکت Sun Microsystems ، یک زبان برنامه نویسی برای دستگاه های دیجیتال ، توسعه دادند. این زبان ، Oak نامیده شد. چرا Oak ؟ زیرا یک درخت بلوط (oak) بیرون دفتر Gosling وجود داشت.

بعداً ، این زبان با اسم Green نامگذاری شد و در نهایت به نام Java برگرفته از Java coffee تغییر نام داده شد. از این رو با لوگو فنجان قهوه ، همراه شد.

از آنجا که C/C++ در آن زمان محبوبیت داشت ، Gosling این زبان را با سبک C/C++ طراحی نمود و فلسفه آن این شعار بود "write once, run anywhere" . پس از سال ها ، Sun Microsystems اولین نسخه اجرایی عمومی از Java را در سال 1995 منتشر کرد. در آن زمان اعلام شد که مرورگر  Netscape Navigator Internet با تکنولوژی جاوا ، آمیخته شده است.

در سال 2010 ، شرکت اوراکل به طور کامل Sun Microsystems را به همراه Java ، در اختیار خود گرفت.
تاریخچه ورژن های Java

    ژوئن ، 1991 - پروژه زبان جاوا آغاز شد.
    ژانویه ، 1996 – JDK 1.0
    فوریه ، 1997 - JDK 1.1
    دسامبر SE 8 (آخرین ورژن)
    ژوئیه ، 2017 (اعلام تاریخ انتشار) – Java SE 9

آموزش برنامه نویسی جاوا
قابلیت های زبان برنامه نویسی جاوا

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


    جاوا مستقل از پلتفرم است.

جاوا با فلسفه :

“write once, run anywhere" (WORA)

( یکبار بنویس ، همه جا اجرا کن ) ساخته شد. کدهای جاوا (کد جاوای خالص و کتابخانه ها) که در یک پلتفرم (سیستم عامل) نوشته می شوند ، در سایر پلتفرم ها ، بدون نیاز به اصلاح ، قابل اجرا می باشند.

برای اجرا کردن Java ، یک ماشین انتزاعی به نام ماشین مجازی جاوا ((Java Virtual Machine (JVM) استفاده می شود. JVM بایت کد (bytecode) جاوا را اجرا می کند. CPU ، سپس JVM را اجرا می نماید. از آن جایی که تمام JVM ها دقیقاً عین هم کار می کنند ، همان کد در سایر سیستم عامل ها نیز قابل اجرا می باشد ، که این کار باعث می شود جاوا مستقل از پلتفرم ، کار نماید.

    یک زبان شیءگرا است.

سبک های مختلف برنامه نویسی وجود دارد. رویکرد شیء گرا ، یکی از سبک های برنامه نویسی محبوب می باشد. در برنامه نویسی شیءگرا ، یک مسئله پیچیده ، با ایجاد اشیاء ، به مجموعه های کوچک تر تقسیم می شود . این کار باعث می شود که کدهای تولید شده ، قابلیت استفاده مجدد داشته باشند ، مزایای طراحی به همراه داشته باشند و نگهداری کدها ، راحت تر انجام شود.

بسیاری از زبان های برنامه نویسی ، از جمله جاوا ، پایتون و C++ قابلیت های شیء گرا دارند. اگر در مورد انجام برنامه نویسی جدی هستید ، مسلماً باید سبک برنامه نویسی شیء گرا را یاد بگیرید.

    جاوا سریع است.

ورژن های پیشین جاوا ، از بابت کند بودن ، مورد انتقاد قرار گرفتند. با این حال ، اکنون همه چیز کاملاً عوض شده است. JVM های جدید به مراتب سریع تر هستند و CPU که JVM را اجرا می کند ، نیز بیشتر و بیشتر قدرتمند تر شده اند.

در حال حاضر ، جاوا یکی از سریع ترین زبان های برنامه نویسی است. کدهای Java که به خوبی بهینه شده اند ، به همان سرعت زبان های سطح پایین مانند C/C++ و بسیار سریع تر از Python ، PHP و غیره عمل می کنند.

    جاوا امن است.

پلتفرم جاوا ، قابلیت های مختلفی امنیتی ، برای برنامه های کاربردی جاوا فراهم می نماید. برخی از قابلیت های سطح بالا که جاوا می تواند آنها را هندل نماید ، عبارتند از:

    پلتفرم امنی برای توسعه و اجرای برنامه های کاربردی فراهم می کند.
    مدیریت خودکار حافظه (automatic memory management) را فراهم می کند ، خرابی و آسیب پذیری حافظه (memory corruption and vulnerabilities) را کاهش می دهد.
    امکان برقراری ارتباط امن از طریق حمایت از یکپارچگی و حریم خصوصی داده های انتقال داده شده ، را فراهم می کند.

    دارای کتابخانه بزرگ استاندارد است.

یکی از دلایلی که جاوا به طور گسترده ، مورد استفاده قرار می گیرد ، این است که امکان دسترسی به کتابخانه استاندارد عظیمی را فراهم می کند. محیط Java ، دارای صدها کلاس و متد است که در پکیچ های مختلف ارائه می شوند و به توسعه دهندگان نرم افزار کمک می نمایند.

java.lang – برای ویژگی های پیشرفته رشته ها (strings) ، آرایه ها و غیره.

java.util – برای ساختارهای داده ای ، عبارات باقاعده (regular expressions) ، توابع مربوط به تاریخ و زمان و غیره .

java.io – برای فایل های i/o (input/output) ، مدیریت کردن استثناء ها و غیره.
آموزش Java
برنامه های کاربردی Java

تکنولوژی جاوا ، شامل 3 میلیارد دستگاه در سرتاسر جهان است. این آمار ، خیلی بیشتر از آن میزانی است که از جاوا در یک یا چند مورد از برنامه های کاربردی که ما می شناسیم ، استفاده می شود. در اینجا ، برخی از برنامه های کاربردی که از جاوا استفاده می کنند ، عبارتند از:

    اپلیکیشن های اندروید

زبان برنامه نویسی Java با استفاده از Android SDK (Software Development Kit) ، به طور متداول برای توسعه اپ های اندروید ، مورد استفاده قرار می گیرد.

    اپلیکیشن های تحت وب

جاوا برای ایجاد اپلیکیشن های تحت وب از طریق Servlets ، Struts یا JSP ها ، مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از اپلیکیشن های تحت وب محبوب نوشته شده با جاوا ، عبارتند از : Google.com ، Facebook.com ، eBay.com ، LinkedIn.com و غیره.

توجه به این نکته مهم است که این سایت ها ، ممکن است به طور کامل با جاوا نوشته نشده باشند ، و ممکن است از سایر زبان های برنامه نویسی همراه با جاوا ، استفاده شده باشد.

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


    توسعه نرم افزار

نرم افزارهایی مانند Eclipse ، OpenOffice ، Vuze ، MATLAB و غیره ، با استفاده از جاوا توسعه یافته اند.

    پردازش داده های بزرگ (Big Data)

می توان از فریم ورک نرم افزار محبوبی مانند Hadoop (که خودش در جاو نوشته شده است ) برای پردازش Big Data استفاده نمود. برای استفاده از Hadoop ، نیاز است که با برنامه نویسی جاوا آشنا باشید.

    سیستم معاملاتی (Trading System)

می توان برنامه های کاربردی معاملاتی را با داشتن عملیات های نهان (latency) کم ، با استفاده از پلتفرم Oracle Extreme Java Trading Platform ایجاد کرد.

    دستگاه های تعبیه شده (جاسازی شده)

با این که زبان های برنامه نویسی C/C++ هنور انتخاب محبوبی برای کار با سیستم های تعبیه شده می باشند ، تکنولوژی های Embedded  جاوا مربوط به شرکت اوراکل ، پلتفرم و سیستم runtime را برای میلیاردها دستگاه های تعبیه شده ، فراهم می کنند ، مانند تلویزیون ها ، سیم کارت ها ، دیسک های پخش بلو-ری و غیره.

در کنار این برنامه های کاربردی ، جاوا ، هم چنین برای توسعه بازی ها ، برنامه های کاربردی علمی (مانند پردازش زبان طبیعی ) و موارد بسیار دیگری ، مورد استفاده قرار می گیرد.
اصطلاحات زبان برنامه نویسی جاوا که قبل از آموزش جاوا باید با آن ها آشنا شوید

یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید ، می تواند چالش برانگیز باشد. تعداد زیادی از واژه های جدید ، به کار برده می شوند که می توانند برای تازه کارها ، غافل گیر کننده باشند. بنابراین ، ما تصمیم گرفتیم ، برخی از این اصطلاحات را که احتمالاً در دنیای زبان برنامه نویسی جاوا با آنها مواجه خواهید شد ، شرح دهیم.

توجه داشته باشید ، این اصطلاحات ، لیست کاملی از واژه نامه جاوا نیستند. فقط لیستی است که حاوی اصطلاحاتی است که شما قبل از شروع به یادگیری جاوا ، باید با آنها آشنا باشید.

Java – مجموعه ای از تکنولوژی ها (زبان برنامه نویسی و پلتفرم محاسباتی) برای ایجاد و اجرای نرم افزار است. با این حال ، اغلب برای سادگی ، Java به عنوان زبان برنامه نویسی جاوا ، مورد ارجاع قرار می گیرد.

زبان برنامه نویسی Java – یک زبان برنامه نویسی قدرتمند ، همه منظوره ، مستقل از پلتفرم ، شیء گرا می باشد.

Java 8 – جاوا 8 آخرین نسخه از جاوا می باشد. این دروه آموزشی جاوا ، شامل تمام قابلیت های مهم جاوا 8 می باشد.

Java EE ، Java ME و Java SE – Java EE  ، Java ME و Java SE به ترتیب به پلتفرم جاوا Enterprise Edition ، Micro Edition و Standard Edition  اشاره دارند. Java EE ، در برنامه های کاربردی که در سرورها اجرا می شوند ، مورد استفاده قرار می گیرد. Java ME ، برای دستگاه هایی با منابع محدود مانند: دستگاه های تعبیه شده ، مورد استفاده قرار می گیرد. و Java SE ، محیط اصلی جاوا می باشد که برای ایجاد برنامه های استاندارد ، مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر شما در برنامه نویسی جاوا ، تازه کار هستید ، به شما توصیه می کنیم که با ورژن J2SE ، کار را شروع نمایید.

JVM – JVM (Java Virtual Machine) :

یک ماشین انتزاعی است که این امکان را به کامپیوتر ما می دهد که برنامه جاوا را اجرا نماید.

JRE – JRE (Java Runtime Environment) :

حاوی JVM ، پشتیبانی کتابخانه ها و سایر مؤلفه ها برای اجرای یک برنامه جاوا است. با این حال ، شامل هیچ کامپایلر و debugger نیست.

JDK – JDK (Java Development Kit) :

حاوی JRE و ابزارهایی مانند کامپایلرها و debugger ها برای توسعه برنامه های کاربردی جاوا می باشد


مقایسه دو زبان Java و Kotlin در برنامه نویسی اندروید
دی ۹, ۱۳۹۷ Hamid Nazari    اندروید    2 Comments

با وجود شهرت جهانی Java به عنوان یک زبان برنامه نویسی قدرتمند، اندروید نیاز به یک زبان مدرن جهت توسعه را حس نموده و از سال گذشته Kotlin با پرکردن این خلأ به عنوان زبان رسمی برنامه نویسی اندروید مطرح شده است. Kotlin یک زبان برنامه نویسی قوی است و در مقایسه با Java از مزیت های بسیاری برخوردار می باشد. اما آیا می تواند به عنوان اولین انتخاب در برنامه نویسی اندروید برگزیده شود؟ در حالی که اندروید با Java خلق شده است و حدود ۲۰ سال است در میان توسعه دهندگان جایگاه ویژه ای دارد. بدون شک رقابت با Java بسیار سخت خواهد بود. پس برنامه نویسان اندروید کدام زبان را باید انتخاب کنند و بیاموزند؟

جواب این سوالات به عوامل زیادی وابسته است، در ادامه با بیان مزایا و معایب هریک از زبان های Java  و Kotlin شما می توانید درباره انتخاب زبان مناسب بهتر تصمیم بگیرید. این حقیقت را در نظر داشته باشید که “هرکس بخواهد در زمینه اندروید فعالیت کند باید دانش کافی در زمینه Java داشته باشد، حتی اگر Kotlin را به عنوان زبان برتر انتخاب کند.” پس اگر شما تا کنون با زبان Java برنامه نویسی اندروید انجام داده اید، می توانید کار با Kotlin را نیز شروع کنید، اما در صورتی که به تازگی قصد آموختن برنامه نویسی اندروید را دارید پیشنهاد می شود با Java کار خود را شروع کنید.

 

 

درباره زبان Java

یک زبان برنامه نویسی شی گرا که توسط شرکت Sun Microsystems توسعه داده شده است و اکنون در مالکیت شرکت Oracle قرار دارد. Java یک زبان قدیمی و قدرتمند است که به عنوان زبان رسمی توسعه اپلیکیشن های اندرویدی برگزیده شده است اما گستره استفاده آن تنها به اندروید محدود نمی شود و برای یک برنامه نویس Java فرصت های شغلی زیادی وجود دارد.

 

مزایای زبان Java

    یادگیری و فهم آن آسان است.
    برای توسعه برنامه های native و cross-platform قابل استفاده است.
    از آنجا که اندروید خود با Java ایجاد شده است، کتابخانه های زیادی با این زبان وجود دارند که توسعه اندروید را آسان می سازند.
    متن باز بوده و دارای یک جامعه گسترده است.
    برنامه های نوشته شده با Java سبک و کم حجم هستند و حتی در مقایسه با Kotlin سرعت بیشتری دارند.
    فرآیند ساخت و compile کدها سریعتر است.
    با استفاده از gradle و مدیریت وابستگی ها، ایجاد پروژه های بزرگ در Java آسانتر شده است.

 

معایب زبان Java

    کدها معمولا طولانی هستند و افزایش حجم کدنویسی ریسک بروز خطا و باگ در برنامه را افزایش می دهد.
    به دلیل برخی محدودیت های ذاتی، مشکلاتی در رابطه با طراحی API اندروید تجربه شده است.
    در مقایسه با سایر زبان ها به حافظه بیشتری نیاز دارد.

 

درباره زبان Kotlin

با احساس نیاز توسعه دهندگان اندروید به یک زبان مدرن و تکمیل کاستی های Java در زمینه برنامه نویسی موبایل، این زبان از طرف JetBrains معرفی شده است. یک زبان متن باز است و بر پایه ماشین مجازی جاوا JVM ایجاد شده است. برتری ویژه این زبان قابلیت کمپایل به JavaScript و تعامل با Java است که نه تنها امکان تبدیل کدهای قدیمی java به Kotlin را فراهم می سازد، بلکه امکان ادامه دادن کدهای java با Kotlin را نیز به توسعه دهندگان می دهد.

 

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


مزایای زبان Kotlin

    کدنویسی با آن بسیار سریعتر و لذت بخشتر است. ۵۰ خط کد java  را می توان با ۲ خط کد Kotlin جایگزین کرد!
    احتمال بروز خطا و باگ در برنامه را بسیار کاهش می دهد.
    امکان استفاده از کتابخانه های جاوا نیز وجود دارد.
    خطاهای Null در کدها مشکل ساز نخواهند بود.
    پروژه ها و کتابخانه های خوبی به این زبان ایجاد شده و در همچنان در حال گسترش هستند.

 

معایب زبان Kotlin

    دستورالعمل بسیار مختصری برای آن ارائه شده است که در کنار مزیت آن، برخی از پیش نیازهای یادگیری را الزامی می کند.
    سرعت کمپایل کردن کدها نسبت به java  در اکثر موارد کمتر است.
    در حال حاضر جامعه جوان و محدودی دارد و پیدا کردن جواب سوالات برای برنامه نویسان سخت است.
    پیدا کردن متخصص با تجربه برای انجام پروژه های تیمی و بزرگ در حال حاضر مشکل است، همه در حال تجربه و یادگیری هستند!
    برخی از امکانات Android Studio مانند auto-complete نسبت به جاوا از کارایی کمتری برخوردار هستند.

 

جمع بندی پایانی

با توجه به موارد بیان شده می توان گفت مهاجرت یکباره از Java به Kotlin کار عاقلانه ای نیست اما از قابلیت های مدرن Kotlin نیز نباید چشم پوشی کرد. Kotlin یک زبان جوان است و قطعا در آینده می تواند جایگاه خوبی در میان توسعه دهندگان اندروید پیدا کند، پس بهترین انتخاب می تواند یادگیری Kotlin در کنار Java باشد. قطعا Java نیز جایگاه کنونی خود را تا حد زیادی حفظ خواهد نمود و برنامه نویسانی موفق خواهند بود که آمادگی مهاجرت به Kotlin را در هر زمانی داشته باشند. در نهایت این برنامه نویس است که انتخاب خواهد کرد با کدام زبان راحتتر اس


وبلاگ گروه 09367292276

دانلود پروژه رایگان ماون جاوا (Maven)

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 14:56 - چهارشنبه بیست و چهارم مهر 09367292276

دانلود پروژه رایگان ماون جاوا (Maven)

در بخش قبلی یعنی http://09367292276/post/389 درباره ماون توضیحاتی داده شد. در این بخش 1 پروژه به صورت نمونه درباره ماون برای دانلود رایگان قرار می دهیم. در ابتدا نحوه ساخت یک پروژه Maven در NetBeans IDE را با عکس نشان می دهیم.

به منظور ساخت پروژه ماون بعد از باز کردن NetBeans IDE نسخه 6.7 به بالا از منوی File گزینه New Project را بزنید. سپس مانند دو عکس زیر عمل کنید.

عکس 1

عکس 2

نام و مسیر به پروژه بدهید.

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com



در زیر لینک دانلود پروژه Hello World را برای ماون جاوا قرار داده ایم.

لینک دانلود

پروژه را در NetBeans IDE نسخه 6.7 به بالا باز کنید.

در بخش Project پوشه ها و فایل های زیر را مشاهده خواهید کرد.

برنامه را اجرا کنید. خروجی زیر را مشاهده خواهید کرد:


اگر NetBeans IDE شما از نسخه 6.7 به بالا باشد و پکیج های Maven را نصب نکرده باشید، در زمان اولین اجرای یک پروژه، خودش به سایت اصلی اتصال پیدا کرده و پکیج ها را دانلود می کند.

مطالب مشابه:
http://09367292276/post/389

برای خرید پروژه های جاوا و ماون جاوا وارد لینک زیر شوید:
http://09367292276-6.blogfa.com/category/7

دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: دانلود پروژه رایگان, دانلود رایگان پروژه, دانلود پروژه maven, پروژه maven, پروژه ماون


ماون (Maven) چیست؟

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 14:42 - چهارشنبه بیست و چهارم مهر 09367292276

ماون (Maven) چیست؟

ماون آپاچى (Apache Maven) یک نرم افزار مدیریت پروژه و ابزار دریافتى است. ماون بر اساس مفهوم مدل شى / اشیا (Project Object Model - POM) در پروژه می تواند ساخت یک پروژه را مدیریت کند.

ماون یک کلمه عبرى به معنى انباره دانش است. این نرم افزار براى اولین بار در اندونزى ساخته شده است. هدف از ماون داشتن استاندادر براى پروژه ها مى باشد. ماون بر اساس جاوا و برنامه نویسى آن ساخته مى شود. ماون را مى توان در دو محیط IDE معروف به نام Eclipse و NetBeans اجرا نمود. (در نمونه هاى حل شده زیر ما از NetBeans استفاده کرده ایم) از نسخه 6.7 به بعد NetBeans IDE ماون به صورت کامل پشتیبانى مى شود.

مشاهده سایت اصلى: http://maven.apache.org

براى دانلود مى توانید به صورت مستقیم از سایت و لینک http://maven.apache.org/download.cgi مراجعه و دانلود کنید. اما پیشنهاد بهتر این است که در NetBeans IDE نسخه 6.7 به بالا زمانى که اولین بار پروژه ماون (تحت جاوا) را اجرا کردید، کمى صبر کنید تا پکیج هاى آن به صورت اتوماتیک دانلود و در مسیرهاى موجود نصب شوند.

دانلود پروژه هاى ماون:

http://09367292276/post/390



دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: پروژه maven, برنامه نویسى maven جاوا, برنامه نویسى maven, پروژه جاوا, پروژه java


دانلود پروژه رایگان بازی بیلیارد با JAVA

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 12:16 - جمعه هفدهم خرداد 09367292276

دانلود پروژه رایگان بازی بیلیارد با JAVA

بازی زیبای بیلیارد نوشته شده به زبان JAVA (جاوا) قابلیت اجرا در نرم افزارهای Eclipse و NetBeans IDE

09367292276

رمز عبور برای دانلود: 09367292276


دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: دانلود پروژه رایگان, دانلود پروژه جاوا, دانلود بازی بیلیارد جاوا, دانلود پروژه java, سفارش پروژه دانشجویی

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


دانلود پروژه رایگان بازی مسابقه ماشین با JAVA

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 12:10 - دوشنبه سیزدهم خرداد 09367292276

دانلود پروژه رایگان بازی مسابقه ماشین با JAVA

09367292276

رمز عبور برای دانلود: 09367292276


دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: دانلود پروژه رایگان, دانلود پروژه ماشین JAVA, دانلو پروژه JAVA, دانلود پروژه نایاب, نامیرا


دانلود پروژه رایگان مدیریت عکس ها در Android - نوشته شده به زبان JAVA

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 13:23 - جمعه سوم خرداد 09367292276

دانلود پروژه رایگان مدیریت عکس ها در Android - نوشته شده به زبان JAVA

پروژه مدیریت عکس ها در اندروید، یکی از سورس ها نایاب دیگر است. برنامه نویسان علاقه مند باه جاوا و اندروید لذت ببرند!

لینک دانلود

رمز عبور برای دانلود: 09367292276

مطالب مرتبط:
دانلود رایگان پروژه اندروید - بازی Agile Buddy - زبان JAVA

دانلود رایگان پروژه اندروید - بازی مار یا Snake


دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: پروژه مدیریت عکسها اندروید, پروژه سورس اندروید, دانلود پروژه رایگان


دانلود سورس کد چند پروژه مربوط به JAVA

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 22:59 - شنبه بیست و هشتم اردیبهشت 09367292276

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


دانلود سورس کد چند پروژه مربوط به JAVA

لینک دانلود


برنامه های کلاس استاد لطفی - برنامه سازی سیستم، جاوا


دسته بندی : برنامه نویسی



دانلود رایگان پروژه اندروید - بازی Agile Buddy - زبان JAVA

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 0:15 - جمعه بیست و هفتم اردیبهشت 09367292276

دانلود رایگان پروژه اندروید - بازی Agile Buddy - زبان JAVA

از طریق 09367292276 زیر می توانید سورس کد بازی اندروید Agile Buddy را همراه با تمامی منابع به رایگان دریافت نمایید!

09367292276

رمز عبور برای دانلود: 09367292276

خیلی مطمئن نیستم اما تا جاییکه جستجو کردم در هیچ وبسایتی و وبلاگی به زبان پارسی درباره سورس های پروژه های بزرگ و کامل اندروید آن هم به رایگان چیزی  ندیدم. فکر می کنم اولین باری باشد که سورس کامل برای اندروید آن هم برای دانلود رایگان گذاشته می شود. در آینده هم پروژه های بیشتری در این زمینه در وبلاگ قرار خواهد گرفت.
      


دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: دانلود پروژه اندروید رایگان, دانلود پروژه رایگان اندروید, دانلود رایگان پروژه, دانلود پروژه رایگان


دانلود رایگان پروژه مدیریت سیستم رزرواسیون هواپیمایی با JAVA

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 19:43 - پنجشنبه بیست و ششم اردیبهشت 09367292276

دانلود رایگان پروژه مدیریت سیستم رزرواسیون هواپیمایی با JAVA

با نامیرا، پروژه های نایاب را رایگان دانلود کنید!

09367292276

رمز عبور برای دانلود: 09367292276


دسته بندی : پروژه JAVA
برچسب‌ها: دانلود پروژه رایگان جاوا, سیستم مدیریت کتابخانه جاوا, دانلود رایگان پروژه, نامیرا


دانلود پروژه رایگان سیستم مدیریت کتابخانه به زبان JAVA

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 19:6 - پنجشنبه بیست و ششم اردیبهشت 09367292276

دانلود پروژه رایگان سیستم مدیریت کتابخانه به زبان JAVA

مثل همیشه و بقیه پروژه ها، کاملا نایابه واسه دانلود رایگان! از جاوا لذت ببرید!

دانلود پروژه

رمز عبور برای دانلود: 09367292276


دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: دانلود پروژه رایگان جاوا, سیستم مدیریت کتابخانه جاوا, دانلود رایگان پروژه, نامیرا


دانلود 2 پروژه JAVA در محیط NetBeans IDE7, پیاده سازی صف (Queue) و پشته (Stack)

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 19:2 - چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 09367292276

دانلود 2 پروژه JAVA در محیط NetBeans IDE7

پیاده سازی صف (Queue) و پشته (Stack)


دانلود پروژه صف (4 مدل)

دانلود پروژه پشته (6 مدل)

دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: پروژه پشته جاوا, پروژه صف جاوا, دانلود رایگان پروژه


دانلود 2 پروژه کاربردی به زبان جاوا

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 0:29 - جمعه سی ام فروردین 09367292276

دانلود 2 پروژه کاربردی به زبان جاوا

این 2 برنامه در NetBeans IDE 7 نوشته شده اند.

- برنامه اول: برنامه ای بنویسید که رشته ای را گرفته و اسپیس های بین کلمات را حذف کند.

دانلود برنامه


- برنامه دوم: برنامه ای بنویسید که یک معادله درجه 2 را گرفته و معادله را حل کند.

دانلود برنامه


دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: دانلود پروژه جاوا, دانلود رایگان پروژه, دانلود پروژه رشته جاوا, 09367292276


بخش پنجم آموزش زبان برنامه نویسی JAVA در محیط NetBeans

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 13:38 - چهارشنبه سی ام اسفند ۱۳۹۱

بخش پنجم آموزش زبان برنامه نویسی JAVA در محیط NetBeans

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


تا اینجا درباره حلقه ها و شرط ها مثل for, while, do ... while, if, switch در زبان جاوا صحبت کردیم و مثال هایی را همراه با سورس در اختیار شما قرار دادیم. هدف آشنایی با نحوه برنامه نویسی در جاوا بود. اما نیاز به مباحث تئوری مختصری برای آشنایی بیشتر با جاوا هستیم.


در اینجا نام های قسمت های مختلف تکنولوژی جاوا که از آن ها زیاد استفاده میشود را توضیح می دهم.

JDK: مخفف Java Development Kit یا بسته توسعه جاوا است. جعبه ابزاری برای برنامه نویسان که حاوی کامپایلر جاوا و محیط اجرای آن می باشد. برای نوشتن برنامه های جاوا نیاز به JDK است. همراه نرم افزار NetBeans در سیستم نصب میشود البته نسخه 7 به بعد آن.

SDK: مخفف Software Development Kit یا بسته توسعه نرم افزار عبارتی بود که شرکت سان از آن برای JDK نسخه 1.2، 1.3، 1.4 استفاده می کرد.

JRE: مخفف Java Runtime Environment محیط اجرای جاوا برنامه ای است که JVM را شبیه سازی کرده تا بتوانید برنامه های جاوا را اجرا نمایید. برای اجرای برنامه های جاوا، باید JRE را دانلود و نصب کنید.

JVM: مخفف Java Virtual Machine ماشین مستقل از پلتفرم که توسط JRE شبیه سازی می شود. تمام برنامه های جاوا در یک JVM اجرا می شوند.

Java SE: مخفف Java Standard Edition ویرایش استاندارد جاوا عبارتی که زبان برنامه نویسی جاوا و کتابخانه های اصلی آن را توصیف می کند که برای ایجاد برنامه های جاوا که بتوانند روی ویندوز، لینوکس و مکینتاش اجرا شوند، استفاده می شود.

J2SE مخفف Java 2 Standard Edition یک عبارت قدیمی برای زبان جاوا و کتابخانه های اصلی آن است که بین نسخه های 1.2 و 1.5 جاوا ارائه شد.

Java EE مخفف Java Enterprise Edition یا نسخه تجاری جاوا است که یک نسخه بسط داده شده از کتابخانه های جاوا که عملکردهایی مانند servlet ها را فراهم می آورد.


جاوا در اینترنت

از جاوا در اینترنت خیلی استفاده می شود.جاوا زمانی ایجاد شد که وب جهانی در حال تبدیل شدن به یک پدیده بود و جاوا نیز به شکلی طراحی شد که بتواند از مزیت وب بهره ببرد. به خصوص کل مفهوم پشت JVM برای این است که به کامپیوترهای متصل به اینترنت اجازه دهد تا برنامه های جاوا را اجرا کنند بدون اینکه نوع و سیستم عامل آن کامپیوتر مهم باشد.

2 نوع متفاوت از برنامه های جاوا در اینترنت

اپلت ها (Applets) : اپلت ها برنامه های جاوایی هستند که به صورت مستقیم درون یک مرورگر وب اجرا می شوند.برای اجرای یک اپلت، مرورگر یک JVM را اجرا کرده و این ماشین مجازی قسمتی از صفحه وب را دریافت می کند تا از آن استفاده نماید. سپس ماشین مجازی بایت کد اپلت را اجرا می نماید.

سرولت ها (Servlets): سرولت ها برنامه های جاوای مبتنی بر وب هستند که به جای مرورگر وب کامپیوتر یک کاربر اینترنت، روی کامپیوتر سرور اجرا می شوند. سرولت ها در بسیاری از وب سایت های تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. یک سرور یک صفحه HTML را ایجاد کرده و سپس آن را به کامپیوتر کاربر ارسال کرده تا درون مرورگر و کاربرنمایش داده شود. به عنوان مثال اگر اطلاعاتی درباره یک محصول از یک فروشگاه آنلاین بخواهید، سرور وب فروشگاه یک سرولت اجرا کرده تا صفحه HTML حاوی اطلاعات محصول مورد نظر شما تولید شود.


در ادامه مباحث برنامه های کاربردی تری آموزش داده خواهد شد.

______________________________________________________________________________

ورود به بخش های قبلی:

بخش اول آموزش زبان برنامه نویسی JAVA در محیط NetBeans

بخش دوم آموزش زبان برنامه نویسی JAVA در محیط NetBeans

بخش سوم آموزش زبان برنامه نویسی JAVA در محیط NetBeans

بخش چهارم آموزش زبان برنامه نویسی JAVA در محیط NetBeans



دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: آموزش جاوا, آموزش برنامه نویسی جاوا, آموزش برنامه نوبسی Java, آموزش جاوا در NetBeans


سورس کدهای شبیه سازی شده مربوط به گوشی های همراه با جاوا

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 18:50 - سه شنبه دوازدهم دی ۱۳۹۱

سورس کدهای شبیه سازی شده مربوط به گوشی های همراه شامل ارسال اس ام اس، شبکه، ام ام اس، گالری، شماره گیری و ...

این برنامه ها به زبان جاوا نوشته شده اند.

دانلود با لینک مستقیم:

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


http://www.09367292276.ir/JAVA_source.zip

برای اجرای این برنامه نیاز به یک IDE دارید که برنامه NetBeans IDE معرفی میگردد که در انتهای همین پست میتوانید از سایت p30download دانلود نمایید.



NetBeans IDE یک محیط توسعه یافته یکپارچه منبع باز و رایگان را برای توسعه دهندگان نرم افزار فراهم می کند. شما تمامی ابزارهای مورد نیاز برای ایجاد یک دسکتاپ حرفه ای، سازمانی، وب و برنامه های کاربردی موبایل با زبان های Java، C/C++ و حتی زبان های پویا مانند PHP, JavaScript, Groovy و Ruby را در اختیار خواهید داشت.
قابلیت های کلیدی نرم افزار NetBeans IDE:
JDK 7:
-  ویرایشگر پیشرفته: تکمیل کد،hints

سرور WebLogic :
- توسعه کارآمدتر و سریعتر برای WebLogic
- نمایش server runtime node برنامه های کاربردی و منابع مستقر
- یکپارچه سازی JSF با کتابخانه های سرور

پایگاه داده Oracle:
- ویزارد اتصال ساده شده
- راهنمایی نصب درایور JDBC
- ویرایش و توسعه رویه های ذخیره شده

GlassFish:
- پشتیبانی GlassFish 3.1
- ثبت دامنه restart و log viewer برای کنترل از راه دور GlassFish
- فعال کردن و غیر فعال کردن برنامه های کاربردی مستقر

Java:
- پشتیبانی Maven 3
- یکپارچه سازی JUnit 4.8.2 و بهینه سازی JUnit گوناگون
- customizer ویژوال بهبود یافته برای GridBagLayout

Java EE:
- پشتیبانی بهبود یافته برای سرویس های CDI, REST و Java Persistence
- پشتیبانی جدید برای Bean Validation
- پشتیبانی برای کتابخانه ای اجزا JSF، شامل PrimeFaces library همراه پروژه
- ویرایش بهبود یافته برای Expression Language در JSF، شامل تکمیل کد، refactoring و hints

زبان های Web:
- پشتیبانی ویرایش HTML5
- فرمت گذاری JSON

PHP:
- تولید PhpDoc
- تغییر نام و حذف ایمن Refactoring
- پشتیبانی PHP 5.3 برای aliases

C  و ++C:
- وارد نمودن آسان پروژه ها از باینری موجود کاربر
- نوع پروژه جدید که در آن فایل های منبع کاربر بر روی سیستم از راه دور قرار دارند

- و ...

دانلود از p30download: صفحه دانلود


دسته بندی : برنامه نویسی
برچسب‌ها: سورس کد, جاوا, شبیه سازی گوشیهای همراه, SMS, MMS


دانلود 3 پروژه به زبان جاوا

    09367292276: 09367292276
    تاریخ : 23:1 - یکشنبه دهم دی ۱۳۹۱

دانلود 3 پروژه به زبان جاوا

دانلود پروژه فوتبال برای آندروید همراه با سورس کامل:

http://www.09367292276.ir/Android-Football.zip

دانلود آلبوم عکس آندروید همراه با سورس کامل:

http://www.09367292276.ir/OurPhotoAlbum.zip

دانلود بازی دوز با سورس کامل:


azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com



لازم به ذکر است که کامپایلر این برنامه های NetBeans IDE است. از لینک زیر که مقاله ای در همین وبلاگ است می توانید دانلود کنید:

http://09367292276/category/10

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.